Skip to content

Kush jemi

Jemi një grup nënash dhe grash, që mblidhemi dhe angazhohemi të lutemi në datat 14, 15 dhe 16 të çdo muaji, për 40 orë pa ndërprerje, duke kërkuar veçanërisht shenjtërinë dhe qëndrueshmërinë e Meshtarëve dhe Rregulltarëve, si dhe për shtimin e thirrjeve të shenjta në Kishë, dhe sidomos në Familjen Rregulltare të Fjalës së Mishëruar.

A dëshiron

të lutesh

për

Thirrjet?

Adhurues në botë

Adhurueset që morën pjesë këtë muaj
0
Vendet që morën pjesë këtë muaj
0
Vendet që i mbuluan 40 orët këtë muaj
0

Burime dhe materiale

Shën Gjon Pali II

“Thirrjet janë në dorë të Hyjit, por në njëfarë mënyrë janë edhe në dorën tonë. Lutja është fuqia jonë: nëse lutemi, thirrjet nuk do të mungojnë, thirrja hyjnore nuk do të mbetet pa u dëgjuar”.

Shën Tereza e Jezusit Fëmijë

“Sa herë kam menduar se shumë prej hireve të jashtëzakonshme, me të cilat më ka mbushur Hyji, ia detyroj ndonjë shpirti të përvuajtur që do ta njoh vetëm në qiell!”

Shën Piu X

“Çdo thirrje meshtarake del nga zemra e Hyjit, por kalon nëpër zemrën e një nëne”.

I nderueshmi Fulton Sheen

“A mund të shpresojmë të marrim, nëse nuk kërkojmë? Me siguri se ka me mijëra thirrje që rrinë varur nga qielli në litarë mëndafshi, lutja është shpata që do t’i këpusë”.

Na shkruaj!

    Faqet e internetit të
    Familjes Rregulltare
    Familja Rregulltare në
    Rrjetet Sociale
    Faqe të tjera katolike